top of page

Des de 1975, el nostre club ha treballat per promoure i fomentar els esports de neu i de muntanya.

A partir d'aquell any, els pioners del club van dedicar temps i esforç a construir el que el SEC és avui. 

Un club complert, amb base social, amb activitats esportives tot l'any, organitzador de 4 curses de muntanya, 9 curses d'esquí alpí, amb grups d'esquí alpí, multidisciplina, grup de tecnificació dedicat a la competició.

Si bé l'ensenyament i la competició son 2 pilars de la nostra filosofía, al nostre ADN hi figura fortament la part social, la vida de club, que hem procurat no oblidar mai.

 

Durant més 40 anys, el SEC ha participat activament, gràcies a la col·laboració del Comú de Canillo i Soldeu-El Tarter en la vida social de Canillo i del Principat d'Andorra. 

 

Hem col·laborat en curses i esdeveniments amb la nostra estació, Soldeu-El Tarter, en la neteja de les pistes a l'estiu, en les curses de muntanya a nivell popular.

 

Hem col·laborat en formacions de taller d'esquí, de seguretat en pistes, en la baixada de torxes de Soldeu, en passejades sota la LLuna, en tot un ventall d'activitats lúdiques al voltant de la muntanya, la neu o simplement de la convivència.

 

En definitiva en gaudir i fer gaudir als joves i no tant joves, de la vida de club, compartir i conviure expèriences úniques.

bottom of page