top of page

Qui som, què fem, filosofia del club:

Des de 1975, el nostre club ha treballat per promoure i fomentar els esports de neu i de muntanya.

El 1976 va organitzar la 1ª Travessa Ransol-La Serrera, sent la 1ª cursa de esquí de muntanya del Principat.

A partir d'aquell any, els pioners del club van dedicar temps i esforç a construir el que el SEC és avui. 

 

Un club complert, amb base social, amb activitats esportives tot l'any, organitzador de 4 curses de muntanya, 9 curses d'esquí alpí, amb grups d'esquí alpí, multidisciplina, grup de tecnificació dedicat a la competició.

 

La nostra filosofia s'ha anat assentant i enfortint, treballant des de la base (4 anys), sense límit d'edat, sabent trobar l'equilibri entre esport i competició en totes les seves facetes, participant i col·laborar en curses i esdeveniments amb la nostra estació, Soldeu-El Tarter, arribant al més alt en la participació activa de les diferents proves de la Copa del Món d'Esquí Alpí FIS.

 

Sense oblidar la vida de club, la part social, participant en els esdeveniments socials de la parròquia de Canillo, obrint als tots els joves la possibilitat d'iniciar-se en el món de l'esquí i millorar en el seu nivell.

En definitiva, gaudir i fer gaudir als joves i no tant joves, de l'aprenentatge, de l'esforç, de la competició, de la vida de club, compartir i conviure experiències úniques, que desitgem recordaran per sempre.

bottom of page