Esquí Alpí: ADN del SEC

Shhhhh, com el so quan llisquem sobre de la neu. A nosaltres tot ens evoca els esports de neu, i en particular l'esquí. Si hi esta d'acord, aquest és el teu club!

La nostra temporada, el nostre any esportiu es construeix durant tot l'any,  del 1 de juny d'enguany al 31 de maig de l'any vinent.

Històricament, el gruix de la nostra activitat s'ha desenvolupat durant l'hivern, on entrenem una de les nostres passions, els esports de neu.

Tanmateix, durant els darrers anys, una de les nostres motivacions ha estat oferir activitats esportives durant tot l'any.

Estem orgullosos del resultat, pas a pas, hem aconseguit esdevenir un club tot l'any, gaudint i fent gaudir de la natura, la muntanya i l'esport als nostres joves durant tot l'any.

Durant l'estiu, esports i activitats en muntanya, rollers, piscina, BTT, coordinació, entrenaments físics, sortides esportives i lúdiques.

Durant l'hivern, neu i muntanya, combinació perfecta per practicar i desenvolupar les nostres passions, com l'esquí alpí, l'esquí de muntanya, el telemark, les raquetes, ...

Segueix-nos:

  • Icono social Twitter
  • Icono social Instagram
  • Icono de la aplicación de Facebook

Contacte:

Tel.:                    +376 851 242

Mail:                    sec@sec.ad

Whatsapp:       +376 851 242

Mail junta:         junta@sec.ad

Mail direccio:   direccio@sec.ad

Despatx:

 

dilluns a divendres de 16 a 20h

 

Ed. Socioesportiu Perecaus,

1a planta, Despatx 3

Crta. Gral. II - AD100 Canillo

© Soldeu Esquí Club 2020